آش ترخینه یا سوپ ترخینه از غذاهای محلی استان همدان و استان لرستان و استان کرمانشاه است. سابق بر این ترخینه را در فصل تابستان درست می کردند و برای آش زمستان آماده می کردند. ترخینه آش نیمه آماده ای بوده که برای سریع تر آماده شدن در هنگام پخت، آن را به صورت نیمه پخته خشک می کردند و در مکان خشک و خنک تا زمستان نگه داری می کرده اند. بنابر دانسته های من مواد اولیهٔ ترخینه بلغور گندم، دوغ کشک، کمی سبزی، نمک و اندکی زردچوبه است.

 


دنیای از خوشمزه ها ترخینه ,آش ,استان ,نیمه ,خشک ,طرز ,می کردند ,طرز تهیه ,و استان ,آش ترخینه ,کردند ومنبع

طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه قیسی پلو

نوتلا خونگی

طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان فیلم و سریال قاب موبایل اچ تی سی فروشگاه کالا شهر felixrj9 Webbplats دکتر علی امیراحمدی جراح ومتخصص لاپراسکوپی و زیبایی ، اسلیو معده دانلود سرا فروش پارکت ارزان خرید بهترین لوازم يدكى دامپتراك كوماتسو آموزش سئو بصورت رایگان peymanwarehouseir