از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود

Image result for ‫طرز تهیه نان باگت‬‎

 

 

دنیای از خوشمزه ها نان ,تهیه ,خوشمزه ,مصرف ,زده ,باگت ,برش زده ,نان را ,در کاسه ,و در ,پوشانده‌اند ومنبع

طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه قیسی پلو

نوتلا خونگی

طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش يونوليت سقفی فروشگاه اینترنتی کالاکده شرکت ایزوگام هیرمان دلیجان تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد با امنیت خاطر کلیه پرداختهای ارزی خود را به ما بسپارید شما بیا کفش کردی کلاش جهان ساخت شارین معرفی کالا فروشگاهی تبادل لینک رایگان