قیسی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که با گوشت یا مرغ درست میشود و طعمی شیرین دارد. قیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. در ادامه با طرز تهیه قیسی پلو همراه باشید.


دنیای از خوشمزه ها قیسی ,پلو ,طرز ,شیرین ,نیز ,تهیه ,قیسی پلو ,طرز تهیه ,تهیه قیسی ,نیز قیسی ,را نیزمنبع

طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه قیسی پلو

نوتلا خونگی

طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لیمو دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خرید باکس لوازم آرایش ارزان چوبی شیشه ای رومیزی 2019 عضو کوچکی در راه دیجیتال مارکتینگ سایت موزیک بیس همه چی موجوده بهترین مارک های یو پی اس خدمات طراحی بهینه سازه سبک زندگی بهترین سایت یکم بیشتر بمون