طرز تهیه انواع مدل از واویشکا شمالی

واویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی است که پس از حمله روس ها به ایران وارد کشور ما شد. از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داد که بعد ها مدل های متفاوتی از این نوع غذا در شهر های مختلف تهیه گردید و به همین علت هم اکنون مدل های مختلفی از این غذا طبخ می شود. در ادامه این مطلب می توانید انواع مختلفی از دستور پخت واویشکا شمالی را آموزش ببینید.

طرز تهیه واویشکا مرغ گیلانیطرز تهیه انواع مدل از غذاهای گیلانی

 

 

طرز تهیه واویشکا جگر

اصیل ترین نوع از واویشکا که فقط در مناطق شمالی طبخ می گردد واویشکای جگر است که کاملا شبیه به جغور بغور خودمان می باشد! برای طبخ این غذای محلی خوشمزه نیاز به مواد زیر خواهید داشت:

  1. جگر گوسفندی ۱/۲ عدد
  2. زردچوبه به میزان لازم
  3. پیاز ۱ عدد
  4. روغن به میزان لازم
  5. جگر سفید گوسفند ۱/۲ عدد
  6. دل گوسفند ۱/۲ عدد
  7. گوجه فرنگی ۱ عدد
  8. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  9. آب به میزان لازم
  10. نمک به میزان لازم
  11. فلفل سیاه به میزان لازم
  12. زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 


دنیای از خوشمزه ها ۱ ,واویشکا ,میزان ,عدد ,لازم ,انواع ,میزان لازم ,به میزان ,۲ عدد ,۱ ۲ ,طرز تهیهمنبع

طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه قیسی پلو

نوتلا خونگی

طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای

مشخصات

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی فروشگاه کمد دیواری روزنامه خبری مطلب تخفیف ویژه فقط برای امروز معرفی کالا فروشگاهی گیلان املاک دعا اسباب بازی دخترانه کاپاچینو pezeshki