واویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی است که پس از حمله روس ها به ایران وارد کشور ما شد. از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داد که بعد ها مدل های متفاوتی از این نوع غذا در شهر های مختلف تهیه گردید و به همین علت هم اکنون مدل های مختلفی از این غذا طبخ می شود. در ادامه این مطلب می توانید انواع مختلفی از دستور پخت واویشکا شمالی را آموزش ببینید.
طرز تهیه انواع مدل از غذاهای گیلانی
اصیل ترین نوع از واویشکا که فقط در مناطق شمالی طبخ می گردد واویشکای جگر است که کاملا شبیه به جغور بغور خودمان می باشد! برای طبخ این غذای محلی خوشمزه نیاز به مواد زیر خواهید داشت:
طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)
طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری