قیسی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که با گوشت یا مرغ درست میشود و طعمی شیرین دارد. قیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. در ادامه با طرز تهیه قیسی پلو همراه باشید.


دنیای از خوشمزه ها قیسی ,پلو ,طرز ,شیرین ,نیز ,تهیه ,قیسی پلو ,طرز تهیه ,تهیه قیسی ,نیز قیسی ,را نیزمنبع

طرز تهیه کیک ساده (برای 4 نفر)

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه قیسی پلو

نوتلا خونگی

طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای

مشخصات

آخرین جستجو ها

پذیرش دانشجو در روسیه دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی شبکه های اجتماعی در شیراز آپشن خودرو | گندم کار ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور تمامی مقاطع وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی | یونس صادقی دانلود فیلم و سریال دوبله فارسی ارزانی اپکس دات آی آر کفپوش طرح پارکت سنندج درس